Search
  • Anna PT

PRIO för dig är?

Jag tror inte jag hört en enda klient eller patient säga att de har all tid i världen. Tvärtom är det ett mantra att säga ”jag har inte tid”. Tom klienter som har så god ekonomi att de inte behöver arbeta alls, säger samma sak. ”Jag har inte tid." Ändå är tid det enda som de flesta av oss faktiskt har. Så frågan blir snarare hur vi använder den. Det vi behöver lära oss är att prioritera. Idag vill jag ge dig ett enkelt verktyg för att lättare kunna välja vad och i vilken ordning du kan ta dig an dina sysslor.


Vissa saker är viktiga och andra inte. Vad som är vad vet bara du. Men troligen är relationer viktigare än slö-surf. Hälsa viktigare än tv-tittande. Ändå är det lätt att lägga massor av tid på oviktiga saker. Just för att motståndet är så lågt. Vi har en tendens att alltid prioritera det som är enklast och härligast på kort sikt. Och då blir det oftast rätt kasst på lång sikt.

Vissa saker brådskar och andra gör det inte. Har du många saker som brådskar i livet? Då kan du förmodligen bli bättre på att planera och förutse dina dagar. Annars kommer du ägna mycket tid åt att släcka bränder och känna kniven mot strupen. Genom att prioritera det övre, högra hörnet, kommer du uppleva en större känsla av balans och kontroll i tillvaron. En känsla av att du får mer i livet av det där du verkligen VILL. Så nu behöver du bara bli tydlig med vad det är du verkligen vill. Vad som är viktigt på riktigt!

Hur viktigt känns det nu att sätta sig ner och fylla i detta enkla verktyg?

Lycka till och trevlig helg alla. Klappa dig själv på axeln för en bra vecka! 🖤 #prio #viktigtpåriktigt #wastenotime #holisticleadership #holistichealthcoachanna #annapersdotter #formholistic
30 views0 comments

Recent Posts

See All