Search
  • Anna PT

Jag har inte tid

Här är en slide som jag brukar använda i mina föreläsningar, för att komma vidare från det hjärntvättande uttrycket ”jag har inte tid”. Tid är det enda vi har. Och val. Varje val leder till konsekvenser; på gott och på ont. Våra val och dess konsekvenser har vi 100% ansvar för. Prioritering är vad vi behöver lära oss. Jag kommer ge tips om prioritering i morgon. Fundera över - vad vill du ha för resultat? Vet man det blir det mycket enklare att prioritera, nämligen. Och lustigt nog är det förvånansvärt få som kan svara på vad de faktiskt; egentligen VILL! 🖤 #holistisktledarskap #holisticleadership #holistichealth #annapersdotter #formholistic @formholistic


22 views0 comments
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2018 by Anna Persdotter. All rights reserved.