Search
  • Anna PT

Hur är din chef?

Vad för en chef är du? ”Jag är inte chef”, kanske du svarar då. Jo det är du visst, säger jag. Du är din egen chef. Du är den som leder dig själv. Så - är du en bra chef? Ger du dig själv sjyssta villkor? Trivs du? Får du regelbunden uppskattning och beröm. Utmanas du? Känner du trygghet? Har du en bra friskvårdsplan? Hinner du med vila och återhämtning? Odlar du en god och tillåtande stämning. Får du chansen att lyckas? Får du misslyckas? Utan bannor.

OM du var chef skulle alla dessa frågor och fler därtill ligga på ditt bord och ditt ansvar. Det skulle vara självklart. Men är det självklart i vårt eget inre ledarskap? Eller är du en riktigt oshysst chef?

Denna kurs, i eget holistiskt ledarskap, dvs ledarskap som ser till helheten människan, kommer strax att gå att anmäla sig till. Begränsat antal platser. Värdefull bortom ord. Ger handfasta råd och vägledning i hur du blir en bättre chef.

Den här veckan ger jag mitt ledarskap plus i kanten för variation, förnyelse och roliga uppdrag. Jag får minus för dåligt planerad ställtid. Dock plus i kanten för en perfekt fredag i Uppsala med gott om tid till de spännande och trevliga möten jag har här idag. Inkl en fika i solen på Konditori Fågelsången. 🐒 Apan på mitt kreativa kontor heter Platschefen och är grymt shysst. #holistisktledarskap #holisticleadership #coaching #helhetshälsa #beyourownboss #formholistic #annapersdotter
39 views0 comments

Recent Posts

See All