OM MIG

anna-madeleine-200602-4-web.jpg
Hej! Det är jag som är Anna. 

Fd tävlingssimmerska på elitnivå som växlade över till triathlon men även halkade in på fitness och wellness och blev instruktör men ville mer och blev då Uppsalas första personliga tränare. Efter studier i såväl psykologi som fysiologi, näringslära och neuroscience vid både KI och Uppsala universitet blev det fyra års heltidsstudier i grundmedicin samt manuell medicin vid Naprapathögskolan i Stockholm. Till detta ett års Leg-praktik. Under studietiden i Stockholm hann jag erfara samarbeten kring hälsoutveckling med såväl TV4 som Länsförsäkringar samt gymkedjan Workouten. År 2000 grundades mitt och makens drömprojekt - ett helhetscenter för hälsa. Aktivitet och träning, manuell medicin, kost och näring, coachning och kasam. Även resor, konferenser, kurser, utbildningar, events, tävlingar, lopp och temadagar. Detta är ett utdrag av alla projekt kring mänskligt välmående och växande som jag / vi ägnat oss åt under åren. 

Efter heltidsstudier, start av företagsdröm och rakettillväxt av företag, bildande av familj med tre barn samt hanterande av en ekonomisk kris, kom den berömda väggen även till mig. Utmattning, ångest, panik mm blev min vardag och under ett helt års sjukskrivning fick jag lära mig massor. Kunskap jag inte vill vara utan, även om det var bitvist nattsvart. Efter detta kom ytterligare studier, nämligen till psykoterapeut med inriktning KBT och specialitet ångest och panik. Sedan vidare studier till professionell coach med inriktning NLP. 

Våren 2018 sålde vi vår företagsdröm; helhetscentrat för hälsa. Sedan dess satsar vi stort, vitt och brett på att utveckla det holistiska ledarskapet. Vi utbildar och inspirerar till ett större engagemang och ger nycklar till mer energi i livet; det privata och det på arbetet. Det är ett kreativt, passionerat jobb och jag känner mig ärad att få ägna min tid åt just detta. Det är en kommande, viktig del av ett större hälso- och organisationsarbete. Nya tider kräver nya lösningar, och holistiskt ledarskap är framtiden. 

Skulle det nu vara så att du läst hela vägen hit och dessutom vill se mitt cv, med alla utbildningar, erfarenheter och annat, så finns det HÄR

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon